Kuinka HEIPPA toimii?

Heipassa saat suoran yhteyden asiantuntijaan puheella tai chat -viestillä ja voit palata hänen kanssaan samaan aiheeseen myöhemmin. Keskustelu Heipassa on aina luottamuksellista ja voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme täysin anononyymisti.

Parhaat neuvot käden ulottuvilla

Heippa on suomalainen mobiilipalvelu, joka yhdistää auttavan puhelimen ja verkkochatin parhaat puolet. Sen avulla voit olla luottamuksellisesti yhteydessä järjestöjen asiantuntijoihin nimimerkillä.  Palvelu on maksuton ja se on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.

Mistä haluat keskustella?

Heippa auttaa sinua löytämään asiantuntijan etsimääsi aiheeseen. Voit hakea asiantuntijoita eri aiheiden tai järjestöjen perusteella. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet luotettavia suomalaisia järjestöjä ja yrityksiä, joiden asiantuntijat ovat koulutettuja neuvontatyön ammattilaisia.

HEIPPA Järjestöille ja yhteisöille

Heipan missiona on auttaa suomalaisia järjestöjä digitalisoimaan palvelunsa ja tekemään entistä vaikuttavampaa työtä yhteiskuntamme hyväksi. Tarjoamme tehokkaan kotimaisen ja EU tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset täyttävän teknologia-alustan, jonka avulla on helppoa toteuttaa ohjelmia ja kampanjoita.

Ota yhteyttä, niin kerromme miten!

 

Ota yhteyttä‍‍

‍‍Ehdota aihetta

Mistä haluaisit jutella? Ehdota aihetta!

Haluamme tehdä Heipasta suomen parhaan neuvontakanavan. Kerro meille mistä teemoista tai aiheista olisit kiinnostunut ja haluaisit keskustella asiantuntijan kanssa. Me etsimme siihen sopivat asiantuntijat!

EN

SE

FI

Heippa on turvallinen

Heippaa voi käyttää nimettömästi ja luottamuksellisesti. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä käyttäjistä kerätä henkilötietoja. Palvelua ylläpidetään suomalaisilla palvelimilla.

HALUATKO SAADA MEILTÄ POSTIA?

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 4-6 uutiskirjettä, joissa kerromme ajatuksiamme digitaalisesta järjestötyöstä, yhteisömuotoilusta sekä tietysti tapahtumistamme.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi, niin et missaa yhtäkään mielenkiintoista aihetta. Halutessasi voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save