HUR FUNGERAR HEIPPA?

I Heippa får du direkt kontakt med specialister via telefonsamtal eller chatt- meddelanden och kan kontakta och fortsätta diskussionen med dem även senare. Diskussionerna i Heippa är alltid konfidentiella och kontakten med specialisterna är anonym.

BÄSTA RÅDEN PÅ ARMSLÄNGD!

Med Heippa mobilapplikationen når du inhemska samfund enkelt och konfidentiellt på ett och samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri och kräver ingen registrering.

VAD VILL DU TALA OM?

Heippa hjälper dig att hitta specialister inom det ämnet du vill tala om. Du kan söka efter specialister på basen ämnesområden eller samfund. Vi har valt pålitliga finska samfund och organisationer vars experter är utbildade inom stöttande rådgivning.

HEIPPA FÖR SAMFUND OCH ORGANISATIONER

Heippa jobbar i nära samverkan med samfund och organisationer. Vi erbjuder en effektiv inhemsk teknologisk plattform som gör det lätt att förverkliga program och kampanjer. Ytterligare fyller plattformen kriterierna för Europeiska Unionens förordning om integritet (GDPR), som träder i kraft den 25.5.2018. Kontakta oss, så berättar vi hur den kan stödja er verksamhet!

KONTAKTA OSS‍‍

FÖRESLÅ ÄMNE

VAD SKULLE DU VILJA TALA OM? FÖRESLÅ ETT ÄMNE!

Vi vill göra Heippa till den bästa tjänsten för personlig rådgivning i Finland. Berätta åt oss vilka teman som intresserar dig eller vad du vill tala om med en specialist. Vi koppar dig samma med de bästa specialisterna!

EN

SE

FI

HEIPPA ÄR SÄKER!

Du använder Heippa helt anonymt och konfidentiellt. Tjänsten kräver ingen registrering och inga personuppgifter samlas av användarna. Tjänsten uppehålls på finska servrar.

Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save