Kuinka HEIPPA toimii?

Heipassa saat suoran yhteyden asiantuntijaan puheella tai chat -viestillä ja voit palata hänen kanssaan samaan aiheeseen myöhemmin. Keskustelu Heipassa on aina luottamuksellista ja voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme täysin anononyymisti.

Parhaat neuvot käden ulottuvilla

Heippa on suomalainen palvelu, jonka av‍‍‍ulla voit olla luottamuksellisesti yhteydessä järjestöjen asiantuntijoihin nimimerkillä. Palvelu on maksuton.

Mistä haluat keskustella?

Heippa auttaa sinua löytämään asiantuntijan etsimääsi aiheeseen. Voit hakea asiantuntijoita eri aiheiden tai järjestöjen perusteella. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet luotettavia suomalaisia järjestöjä ja yrityksiä, joiden asiantuntijat ovat koulutettuja neuvontatyön ammattilaisia.

HEippa‍‍‍ Instassa @heippa.fi

HEIPPA Järjestöille ja yhteisöille

Heippa toimii läheisessä yhteistyössä järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Tarjoamme tehokkaan kotimaisen ja 25.5.2018 voimaan astuvan EU tietosuoja-asetuksen (GDRP) vaatimukset täyttävän teknologia-alustan, jonka avulla on helppoa toteuttaa ohjelmia ja kampanjoita. Ota yhteyttä niin kerromme miten!

Ota yhteyttä‍‍

‍‍Ehdota aihetta

Mistä haluaisit jutella? Ehdota aihetta!

‍‍‍Haluamme tehdä Heipasta suomen parhaan neuvontakanavan. Kerro meille mistä teemoista tai aih‍‍‍eista olisit kiinnostunut ja haluaisit keskustella asiantuntijan kanssa. Me etsimme siihen sopivat asiantuntijat!

EN

SE

‍‍‍‍‍‍F‍‍‍I

Heippa on turvallinen

Heippaa voi käyttää nimettömästi ja luottamuksellisesti. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä käyttäjistä kerätä henkilötietoja. Palvelua ylläpidetään suomalaisilla palvelimilla.

Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save